Mazare cu carne de porc

de dariadeea in Porc, 6 Iun 2013 | 4446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • 1 morcov
  • 400 g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 2 rosii
  • sare
  • 1 lingurita faina pt ingrosat
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Mai intai am pus carnea taiata bucati potrivite la prajit un pic,am pus ceapa tocata marunt,morcovul taiat cuburi,ardeiul ,rosiile le-am mai lasat un pic ,dupa care am pus un pic de apa si am lasat sa fiarba.Cand carnea este aproape gata,am pus mazarea si am mai lasat la fiert vreo 15 20 min,dupa care am pus pasta de tomate si am ingrosat cu faina dizolvata cu o lingura de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu coaste pe porc proaspete si mini-carote